Uglaševanje kitare s kitarskimi uglaševalci

Profesionalno uglaševanje kitare brez napornega uglaševanja po posluhu

Akustična kitaraUglaševanje kitare je izredno pomembno, saj lahko le tako skladbo zaigramo povsem pravilno. Izvajamo ga s pomočjo zategovanja in popuščanja napenjalnih vijakov. Strune za kitari je potrebno ob menjavi ali po rednem igranju ponovno uglasiti. Nekateri to počnejo po posluhu, drugi s pomočjo piščalk, uglaševalnih vilic, najlažje pa je uporabiti elektronski uglaševalec kitare, ki nam resnično olajša uglaševanje kitare. Ta naprava za uglaševanje kitare nam na zaslonu pokaže odstopanje trenutnega tona od želenega, na ta način torej vemo, ali je potrebno napenjali vijak zategniti ali popustiti. V naši spletni trgovini Melodija boste naši raznovrstne naprave za uglaševanje kitare. Oglejte si bogato ponudbo in poiščite pravo za vas. Uglaševalec kitare je lahko združen tudi z metronomom.

VEČ VRST UGLAŠEVALCEV KITAR

 

 

 

 

Strune za kitare in kitarski ojačevalci

Poleg naprav za uglaševanje kitare vam nudimo tudi druge pripomočke, ki so nujno potrebni za igranje tega čudovitega inštrumenta. Sem sodijo v prvi vrsti seveda kvalitetne strune za kitare. Nudimo vam različne strune za kitare – za klasično kitaro, brušene strune, strune za 12 strunke, za akustične (western) kitare, električne kitare, bas kitare ter strune za banjo, mandolino, ukulele, balalaiko in druge nekoliko manj poznane inštrumente. Vse strune za kitare iz naše ponudbe se ponašajo z zavidljivo kvaliteto in nizko ceno.
V spletni trgovini Melodija vas pričakujejo tudi visokokvalitetni kitarski ojačevalci. Na voljo so vam tri kategorije kitarskih ojačevalcev in sicer ojačevalci za električno kitaro, električno-bas kitaro in akustično kitaro. Če potrebujete ojačevalec tudi za druge inštrumente, pa se lahko odločite za univerzalni ojačevalec. Kitarski ojačevalci iz ponudbe naše spletne trgovine so odlična rešitev tako za ljubiteljske kot tudi profesionalne glasbenike. Poleg kitarskih ojačevalcev pri nas dobite tudi otroške kitare, drsalke, stojala za kitare, jermena, kovčke in torbe, pručke in počivala, čistila in krpe za kitaro, kapodastre, rezervne dele za kitaro ter vse ostale pripomočke, ki jih uspešen kitarist potrebuje. Nudimo tudi druga glasbila od saksofonov do harmonik.