Bobni – cena in kvaliteta, ki vas bosta navdušili

Nudimo vrhunske bobne in bobnarsko opremo

Tolkala in cena bobnovBobni so izredno priljubljen inštrument, ki spada med tolkala. Uporabljajo se tako rekoč v vsaki zvrsti glasbe od jazza, simfonične glasbe pa vse do težkega rocka. Bobne običajno povezujemo v set bobnov (t.i. baterijo), ki je sestavljen iz malega bobna, prehodnih bobnov, velikega bobna in činel na vrhu. V naši spletni trgovini Melodija boste našli akustične in elektronske bobne, marširne bobne, raznovrstne činele, pribor za bobne, bobnarske stole, kovčke in torbe ter seveda palčke za bobne. Nudimo tudi druga glasbila, kot so saksofoni, klarineti in druga trobila in pihala. Cena vseh izdelkov je zelo ugodna, o čemer se lahko prepričate na lastne oči. Za naše cenjene stranke redno pripravljamo akcije, v katerih cene bobnov še dodatno znižamo.

BOBNI IN BOBNARSKA OPREMA - OBIŠČITE NAŠO SPLETNO TRGOVINO

 

 

 

 

Bobnarski stoli

Nudimo vam vrhunske bobnarske stole za otroke in odrasle. Ponujeni modeli se med seboj razlikujejo po dizajnu (npr. z naslonjalom ali brez), tehničnih lastnosti in seveda cenovnemu rangu, tako da lahko vsakdo najde nekaj po svojem okusu. Vsi bobnarski stoli so nastavljivi po višini in imajo ojačane noge, ki vam nudijo stabilnost. Obiščite našo spletno trgovino Melodija in si oglejte bogato raznolikih bobnarskih stolov.

 

Palčke za bobne – cena, ki navduši

Palčke za bobne so povečini že sestavni del bobnarskih setov. Palčke za bobne se med seboj razlikujejo po dolžini, premeru ročaja, premeru konusa, tipu glavice, vrsti lesa in posledično tudi po primernosti za določeno zvrst glasbe. Člani jazz skupine, simfoničnega orkestra ali rock skupine zagotovo ne uporabljajo enakih palčk za bobne. Omogočati vam morajo visoko stopnjo kontrole nad igranjem ter se odlično prilegati vašim rokam, saj boste le tako lahko dosegli želeni zvok.

 

Nizka cena bobnov, a izjemna kvaliteta

Ne glede na to, po katerem kriteriju iščete primerne bobne (cena, kvaliteta, proizvajalec, tehnične lastnosti,…), vam lahko zagotovimo, da je spletna trgovina Melodija pravi naslov za vaše iskanje. Obiščite jo in se prepričajte o dostopnih cenah bobnov in ostale bobnarske opreme. Preverite tudi druga glasbila od harmonik do saksofonov. Lahko pa se oglasite tudi v naših prostorih na Trdinovem trgu 4 v Mengešu. Vabljeni.