Saksofon – cena

Cenovno ugodni saksofoni ter druga trobila in pihala

Saksofoni po ugodni ceniSaksofon nosi ime po svojem izumitelju, v obdobju romantike ga je namreč skonstruiral Adolphe Sax. Kot inštrument predstavlja povezavo med trobili in pihali. V spletni trgovini Melodija vam nudimo različne vrste saksofonov, kot so alt, sopran, sopranino, tenor in bariton saksofon. Cena saksofonov v naši ponudbi je zelo dostopna, čeprav gre za vrhunske izdelke. Poleg nizkih cen saksofonov vam nudimo tudi 2 letno garancijo nanje, 1 leto garancije na servisne storitve ter možnost vračila izdelka v 30 dneh od nakupa. Prepričani smo, da boste pri nas našli pravi saksofon. Cena, ki je zelo konkurenčna, pa je še en dober razlog več, zakaj se izplača kupovati glasbene inštrumente prav v naši spletni trgovini. Poleg ugodnih cen saksofonov vam nudimo tudi druga cenovno ugodna pihala, kot so na primer klarineti.

SAKSOFONI - PREVERITE UGODNE CENE

 

 

 

 

Klarinet – cena

Klarineti so sestavni del številnih simfoničnih, pihalnih in drugih orkestrov. Glavni deli klarineta so ustnik, sodček, dva glavna dela in odmevnik. V naši bogato založeni spletni trgovini boste našli klarinete svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Leblanc, Yamaha, Roy Benson, Kvant in John Packer. Ponujeni klarineti spadajo v različne cenovne razrede, zato smo prepričani, da tudi za vas obstaja idealen klarinet. Cene so zagotovo med najbolj konkurenčnimi na tržišču. Kot verjetno že veste, je cena klarineta odvisna od tehničnih lastnosti, proizvajalca, kvalitete in nekaterih drugih kriterijev, zato bo najbolje, da si konkretne cene klarinetov pogledate kar na naši spletni strani. Prepričani smo, da vas bodo ponujene cene klarinetov povsem navdušile.
Vljudno vabimo k ogledu spletne trgovine Melodija prav vse ljubitelje klarinetov in saksofonov. Cene so privlačne, prav tako pestrost izbire in kvaliteta ponujenih produktov. Poleg prej naštetih glasbil pa nudimo tudi druge inštrumente, kot so klaviature, bobni, kontrabasi, trobente, ksilofoni, harmonike, kitare, violončela,…Cene teh izdelkov so prav tako izredno nizke za ponujeno kvaliteto.