Rabljen pianino odlična rešitev tako za začetnike kot profesionalne glasbenike

Rabljen pianinoRabljen pianino je odlična rešitev za začetnike, ki bi radi izkusili igranje na tem inštrumentu, pa zanj ne želijo zapraviti prevelike vsote denarja. Pianino je v resnici manjši klavir, pri katerem so strune obrnjene vertikalno. Je nepogrešljiv spremljevalni inštrument pri skladbah za pihala, trobila, godala in vokal. Po zvenu zvoka mu je zelo podoben digitalni pianino, ki pa ima nekaj priročnih prednosti. Ne vsebuje namreč strun, zato ni potrebna njihova nastavitev, ponuja več različnih zvokov od običajnega, večina modelov je manjših in lažjih ter občutno cenejših, omogoča pa tudi priklop slušalk.

V kolikor kupujemo rabljen pianino ali koncertni klavir, je pametno imeti ob nakupu pri sebi kakšnega zanesljivega uglaševalca klavirja, ki se spozna na klavir in ki bo vsekakor pogledal, če se kakšne tipke zatikajo, v kakšnem stanju so pedala pri klavirju, da ni moljev v klavirju, da resonančno dno ni počeno itn. Pazite tudi, da rabljen pianino ni starejši od 20 let. Starost ugotovimo s pomočjo serijske številke, ki je po navadi napisana in odtisnjena znotraj glasbila.

Rabljen pianino pa ni samo odlična rešitev za začetnike, ampak se zanj odločajo tudi profesionalni glasbeniki. Cena novega je namreč kar visoka, rabljen pianino pa je lahko kljub uporabi še vedno v izvrstnem stanju. V naši spletni trgovini so vam na voljo različna rabljena glasbila, med njimi tudi rabljen pianino.

 

Ugodna cena za Yamaha sintisajzer

Sintisajzer oz. sintetizator je sodobna različica klasičnega klavirja, pri katerem se zvoki proizvajajo elektronsko, s pomočjo elektronskih vezij. Inštrument je danes še posebej priljubljen, saj na njem lahko sintetične zvoke spreminjamo in jim dodajamo posnete ritme. Vse to nam omogoča bolj raznoliko izvedbo skladb. Ima 36 belih tipk in 25 črnih.

Tako za začetnike kot tudi za vse, ki želite dodatno nadgraditi svoje znanje, spletna trgovina Melodija nudi kakovostne sintisajzerje, med katerimi je tudi Yamaha sintisajzer. Yamaha klaviature so znane tako po tehnični in glasbeni dovršenosti kot ugodni ceni za sintisajzer. Cena je odvisna predvsem od modela. Zaradi različnih modelov in širokega razpona cen za sintisajzer Yamaha smo prepričani, da boste glede na svoje želje in zahteve izbrali pravega zase. Prav tako pa tudi stojalo za klaviature.

 

Zato nikar ne odlašajte in še danes izberite klavir, pianino ali sintisajzer po vašem okusu. Cena naj ne bo ovira. Še zlasti ne v naši spletni trgovini, kjer je ugodna cena za Yamaha sintisajzer navdušila že številne. Obiščite nas.