Otroške harmonike in druga kvalitetna glasbila

Otroška harmonika - prodaja

Prodaja otroških harmonikZ učenjem glasbe je najbolje pričeti v zgodnjih, otroških letih, saj smo ljudje takrat najbolj dojemljivi za učenje, poleg tega pa lahko v sledečih letih glasbeni talent izpopolnimo do potankosti. Harmonika, pa naj si bo klavirska, diatonična ali kromatična, je v Sloveniji zelo priljubljeno glasbilo, ki se najpogosteje pojavlja v narodnozabavni glasbi in je velja za pravcati simbol Slovenije in slovenstva. V spletni trgovini Melodija vam nudimo visokokakovostne otroške harmonike, ki otrokom olajšajo prve korake v igranje tega znamenitega glasbila. Diatonična otroška harmonika, ki je del naše ponudbe, je velika 32x19 cm, težka 4,5 kg, obseg igranja znaša 34 gumbov na diskantni strani, z enim dodatnim (Slakovim) gumbom in šestimi helikon basi. Otroška harmonika je torej majhna in lahka, zato otroka ne bo pretirano obremenjevala in bo z veseljem igral nanjo. Kljub majhni velikosti omogoča otroška harmonika enak obseg igranja kot večja harmonika, saj so gumbi nekoliko bolj skupaj, kar ustreza velikosti otroške roke. Prilagojena je tudi trdota gumbov na otroški harmoniki. Naj poudarimo, da otroška harmonika v naši ponudbi ni igrača, temveč pravo glasbilo, ki smo ga skrbno uglasili, tako da bo vaš otrok iz nje brez težav izvabljal čudovite melodije.

OTROŠKA DIATONIČNA HARMONIKA - 5 LETNA GARANCIJA

 

 

 

Ksilofon

Ksilofon spada med tolkala, saj iz njega izvabljamo zvok tako, da s palčkami (udarjalkami) udarjamo po različno dolgih paličicah. Ksilofoni so vsestransko uporabna glasbila, ki jih najdemo tako v vrtcih za otroško igro in motivacijo kot tudi v simfoničnih orkestrih, kjer nastopa kot solistični inštrument. Ksilofon omogoča zabavno učenje igranja, ki ga lahko še dodatno olajšamo z barvitimi nalepkami za posamezno leseno ploščico. Obiščite našo spletno stran, kjer vas čakajo tudi drugi koristi dodatki za ksilofone, kot so torbe, mize, stojala, udarjalke in pregrinjala.

ŠIROKA PONUDBA KSILOFONOV

 

 

 

Metronom

Metronom ali glasbena ura je merilna naprava, s katero se natančno določi hitrost izvajanega glasbenega dela. Prav zaradi tega je metronom praktično nepogrešljiv pri izvajanju glasbe. Občutek za ritem s pomočjo metronoma počasi privzgajamo že otrokom v glasbenih šolah, seveda pa ga uporabljajo tudi ostali glasbeniki. V naši ponudbi boste našli tako mehanske metronome (z nihalom) kot tudi sodobne elektronske metronome.
Poleg metronomov boste pri nas našli še različna godala, brenkala, pihala, trobila, klaviature in pianine, uglaševalce, citre, harmonike, stojala, ozvočenja, knjige in učbenike, bobne, … Cena vseh glasbil in ostalih dodatkov je zelo ugodna, še posebej, če gre za rabljena glasbila, ki jih prav tako najdete v naši spletni trgovini.

MEHANSKI IN ELEKTROSNKI METRONOMI - VELIKA IZBIRA