Nauk o glasbi, da bo učenje glasbe vsestransko kvalitetno

Nauk o glasbi je učbenik, ki je ključnega pomena pri učenju glasbe. S predmetom nauk o glasbi učitelji pri učencih razvijajo posluh in glasbene spretnosti. S predmetom nauk o glasbi spodbujajo razvoj glasbenih sposobnosti in znanj. Učbenik Nauk o glasbi je zato izredno pomemben. Podjetje Melodija Glasbila d.o.o. vam nudi vse za glasbeno šolo po ugodnih cenah. Violončelo, otroška diatonična harmonika, violina, kontrabas in klavirska klop so le nekateri izvrstni izdelki, ki so del naše pestre ponudbe. Ugodno opravljamo tudi servise, kot je denimo uglaševanje kitare. 

VEČ KNJIG IN UČBENIKOV O GLASBI

 

 

 

 

Cena violončela in drugih inštrumentov je cena kvalitete

Učbenik Nauk o glasbiSkrivnost naše uspešnosti je velika skrb, ki ga namenjamo izdelavi inštrumentov, kot sta otroška diatonična harmonika in violončelo. Cena inštrumentov mora tako obsegati vse postopke izdelave. Začnemo z idejno zasnovo inštrumenta, za kar poskrbijo naši strokovnjaki. Pri inštrumentu, kot je denimo otroška diatonična harmonika, je izredno pomemben prav vsak korak in vse se mora poklopiti, da je na koncu rezultat izvrsten. Zato posebno pozornost posvečamo tudi pripravi materialov še preden se sploh začne proizvodnja inštrumenta. Vse skupaj se pogosto začne že v gozdu, ko skrbno izbiramo drevo, ki bo dalo les za na primer kontrabas ali otroško diatonično harmoniko. Vsak inštrument je v bistvu umetniško delo, ki ima svojo osebnost in svojo dušo. Cena violončela ali kakega drugega inštrumenta je dejansko nizka glede na zahtevnost vseh postopkov izdelave. Ker se vsega tega izvrstno zavedamo so naši inštrumenti tako izvrstni. Ob tem pa se trudimo, da je cena violončela ali otroške diatonične harmonike čim nižja, saj ljubimo glasbo in želimo pomagati kupcem do lažjega nakupa. Skrbno izdelujemo tudi druge predmete, kot je denimo klavirska klop.

 

Nauk o glasbi je izvrsten učbenik za vzgojo glasbenikov

Kljub temu, da je naša dejavnost usmerjena v proizvodnjo inštrumentov, živimo in dihamo z glasbo, zato imamo v naši ponudbi tudi učbenike, kot so denimo Nauk o glasbi. Tako pri nas najdete vse na enem mestu.