Harmonike – prodaja kvalitetnih glasbil v spletni trgovini

Nudimo različne vrste harmonik

Prodaja harmonikeHarmonika je priljubljeno glasbilo, ki v kombinaciji s kitaro, bas kitaro, baritonom, kontrabasom, klarinetom in trobento najpogosteje nastopa v slovenski narodnozabavni glasbi. Poznamo različne vrste harmonik, in sicer diatonično, klavirsko in kromatično harmoniko. Prodaja diatoničnih harmonik je v Sloveniji najbolj razširjena, saj se t.i. »frajtonarica« ne pojavlja zgolj v narodnozabavni glasbi, temveč tudi v novejših, popularnih zvrsteh, kot je turbo-folk. Vrsto harmonike prilagodite svoj potrebam in znanju. Klavirska harmonika je tako primernejša za začetnika, saj omogoča neprimerno lažje učenje. Omogoča igranje vseh tonov in vseh durov, saj je glasbeno bolj izpopolnjena. Po drugi strani je diatonična harmonika Slovencem nekoliko bližje, saj jo najpogosteje videvamo v narodnozabavnih ansamblih. Diatonična harmonika med krčenjem in raztezanjem meha proizvaja različne zvoke. V primerjavi s klavirsko harmoniko je ta vrsta harmonike glasnejša in primernejša za samostojne nastopajoče. V kolikor niste neprepričani, katera vrsta harmonike bi bila primernejša za vas, nam pišite in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

PREVERITE KVALITETNE HARMONIKE MELODIJE MENGEŠ

 

 

 

 

Prodaja harmonik za otroke – otroška diatonična harmonika

Otroška diatonična harmonika je po dolžini, širini, višini in teži prilagojena otroškemu telesu, tako da ne škoduje njihovi hrbtenici. Kljub njeni majhnosti lahko otroška diatonična harmonika nudi enak razpon igranja kot večja harmonika. Prodaja otroških diatoničnih harmonik vztrajno narašča, saj se starši zavedajo, da je z igranjem inštrumenta priporočljivo začeti kar se da zgodaj. Obiščite tudi vi spletno trgovino Melodija, ki se že vrsto let ukvarja s prodajo harmonik, in izberite visokokakovostne otroške diatonične harmonike, ki bodo otroku nudile izredno veselje pri igranju.

 

Nudimo vam več kot samo harmonike – prodaja kvalitetnih glasbil Melodija

V naši spletni trgovini boste našli tudi rabljene harmonike (diatonične, klavirske, kromatične), ki so cenovno zelo ugodne. Prodaja harmonik pa ni naša edina dejavnost, saj vam nudimo bogato paleto drugih glasbil – od tolkal in brenkal pa vse do pihal in godal.